X

熱門

其他集數

    內容

    CONTENT
    30/12/2018
    相片集
    相片集

    小星人不明白為甚麼人類女孩和人類爸爸在躲避對方。他們擔心,人類的尋找東西的技巧一旦改善,就可能發現他們!為了更了解這種技巧,小星人也嘗試捉迷藏。他們發現,如非在迫不得以的情況下要躲起來, 捉迷藏其實是很有趣的。而邦邦的躲藏技巧確實很出色。

    雙語廣播:

    粵語/英語 (電視版)

     

     

    播放頻道:

    港台電視 31、31A

    播出時間:

    (首播)
    (重溫)

    2019年1月6日 星期日 早上9時35分

    2019年1月12日 星期六 早上7時35分



    Hide & Seek

    The Floogals are confused by the Girl and Dad Hooman hiding from each other. They worry if the hoomans get better at finding things, they might find them! To investigate the Floogals try hiding and seeking themselves. They discover that it can be fun to hide when you don't have to, and that Boomer is really rather excellent at hiding!

    Bilingual:

    Cantonese/ English (TV Version)

     

     

    Channel:

    RTHK 31 & 31A

    Time:

    (First run)

    (Re-run)

    2019.1.6 Sun 9:35am
    2019.1.12 Sat 7:35am