X

熱門

其他集數

    內容

    CONTENT
    06/01/2019
    相片集
    相片集

    寶兒意外地打翻了一箱積木,她誤以為摔破了箱子裡的東西。小星人嘗試用積木砌出人類男孩生日願望清單上的心儀禮物,最終,他們發現那些積木正是人類男孩的生日禮物。砌積木是很有趣的活動,因為積木可砌出不同的東西,拆散後又可再重新組合。

     

    雙語廣播:

    粵語/英語 (電視版)

     

     

    播放頻道:

    港台電視 31、31A

    播出時間:

    (首播)
    (重溫)

    2019年1月13日 星期日 早上9時35分
    2019年1月19日 星期六 早上7時35分



    Building Block

    Flo accidentally knocks a box of building blocks over and thinks she's broken whatever was inside. The Floogals try to build all the things on Boy Hooman's birthday list. Eventually they discover that the bricks and the building are the birthday present. Building can be fun, and so can knocking things down to start again!

    Bilingual:

    Cantonese/ English (TV Version)

     

     

    Channel:

    RTHK 31 & 31A

    Time:

    (First run)
    (Re-run)

    2019.1.13 Sun 9:35am
    2018.1.19 Sat 7:35am