X

熱門

其他集數

    內容

    CONTENT
    11/08/2019
    相片集
    相片集

    為何人類媽媽和爸爸以奇怪的步閥一齊走來走去呢?,其實小星人剛剛看到的,原來是兩人正在共舞的情況。邦邦馬上化身成舞蹈教師,嘗試讓小星人學懂這些舞步,他們也很想知道,為何人類會這樣跳起舞來。


    雙語廣播:粵語/英語 (電視版)

    播放頻道: 港台電視 31、31A
    播出時間: (首播)  2019年8月11日 星期日 早上9時20分
    (重溫) 2019年8月17日 星期六 早上7時20分


    What is that funny walk Mom and Dad Hooman just did? The Floogals having witnessed them dancing together. With Boomer as dance instructor, the Floogals now try to master this dance themselves, keen to understand exactly why Hoomans do it.

     

    Bilingual: Cantonese/ English (TV Version)


    Channel: RTHK 31、31A
    Time: (First run)  2019.8.11 Sun 9:20am
    (Re-run) 2019.8.17 Sat 7:20am