X

熱門

其他集數

    內容

    CONTENT
    25/05/2020
    相片集
    相片集

    Dawn和家人很喜歡他們飼養的小豬Reenie和Pauline,於是特別舉行首次素食BBQ,讓大家了解食素的好處,眾人反應卻非常負面。食素對這家人來說是否可行?為了拯救小豬,他們可以怎樣做?同一時間,Pam一家人開始飼養兩隻小羊,但就輪流照顧牠們一事已引起不滿,究竟他們能否完成實驗?


    雙語廣播:粵語/英語 (電視版)
    播放頻道:港台電視 31 / 31A
    播出時間:5月25日 星期一晚上9時30分

    Pigs & Lambs

    Dawn and her family have fallen for pigs Reenie and Pauline. But a vegetarian BBQ goes disastrously wrong. Is vegetarianism a lifestyle choice they can make to save their animals?



    Bilingual options : English / Cantonese (TV)
    Broadcast channel : RTHK TV 31 / 31A
    Broadcast date & time : 25th May Monday 9:30 p.m.